0 Shares 41849 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

De här groparna på ryggen gör dig VÄLDIGT speciell! Har du dem?

Saga feb 17, 2017
0 41850

Människor är intressanta, som om det inte räcker med att vara attraktiv med sin glödande hud och hår, så vill vi vara sexiga. Att vara sexig är inte bara att agera eller säga saker på ett visst sätt, men också ha en viss kropp. Precis som med skönhet, är sexighet relativt. Därav, vad som är sexig för en person kan vara motsatsen för en annan. Gropar i kinderna är söta, men vissa människor de önskar att de inte hade dem. En annan typ av gropar, som återfinns på nedre delen av ryggen på människor som anses vara sexigt är ”Venus slag”.

Historien om de venusianska groparna och deras betydelse går tillbaka till den romerska gudinnan Venus. De myntade termen från konsten av gudinnan för att beteckna deras skönhet. De flesta kvinnor har dem. Emellertid är dessa fördjupningar inte ovanliga hos män.

Även om de är närvarande hos nästan alla, vet de flesta människor aldrig namnet på dessa skönhetsmärken, även de som har dem. Denna artikel kommer att ge beskriva varför de är sällsynta.

Varför människor har ryggropar!

De är ett ärftligt tillstånd som inte medför några särskilda hälsorisker – vissa människor föd helt enkelt med en tendens att utveckla groparna. Ofta så kan åldrande och viktökning förvärra uppkomsten av groparna, vilket gör att de verkar mer framträdande. Vissa människor tycker om att ha gropar, och andra önskar att de bara skulle försvinna på något sätt. I vissa fall, kan kost och motion göra att de verkar mindre märkbara.

Har du dem?

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4367 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8278 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...