77 Shares 17651 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Att använda mikrovågsugnen dödar 98% av ämnena som motverkar sjukdomar!

Saga jul 01, 2017
77 17652

Enligt flera undersökningar är mat som är tillagad i mikrovågsugnen inte hälsosam eftersom det kan skapa en kemisk reaktion som förstör de viktigaste näringsämnena. Experter anser det vara den värsta metoden för att laga mat. Det dekonstruerar maten molekylärt och eliminerar alla vitaminer och mineraler. Måltiden blir utan kalorier, näring och fiber, så använd inte mikron för att tillaga mat.

En av de mest känsliga molekylerna som lätt kan förstöras genom värme är fytonäringsämnen och vitaminer. Därför rekommenderar experter att äta råa livsmedel. Enligt studier kan mikrovågsprodukter eliminera nästan 98% av de cancerförebyggande egenskaper som broccoli har.

Mikrovågor spänner vattenmolekylerna inuti maten du lagar och de gör så att värmen bildas från insidan ut. I grönsaker som morötter och broccoli förstör mikron dem näringsrika ämnena och vitaminer vilket då kan orsaka allvarliga problem och sjukdomar.

Mat och cancer är sammankopplade. Forskare hävdar att att äta ohälsosam mat är en av de främsta orsakerna till att provocera cancercellerna.

Förra året upptäckte forskare att den vanligaste typen av cancer var bröstcancer, den andra platsen hörde till lung – och bronkialcancer och den tredje till prostatacancer.

Cancer är en av de farligaste sjukdomarna idag, så det är väldigt viktigt att leva friskt. Vi måste undvika toxiner. Vi kan inte undvika allt, men ändå kan vi göra några små förändringar i våran vardagliga livsstil.

Försök att äta en kost baserat på växter, produkter utan kemikalier eller toxiner. Se till att du köper ekologiska livsmedel och använder produkter utan kemikalier som natriumlauretsulfat, ftalater, petrokemikalier, BHA, triclosan, parabener, BHT och formaldehyd.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4387 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7370 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8290 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...